YowPillow viert zijn lancering van sierkussens in XXL-formaat! En dat doen we door jou een cadeaubon van 10€ te geven, geldig in de webshop van YowPillow.

Wat is YowPillow?

Ben je het ook beu om steeds maar dezelfde sierkussens te zien liggen? Wil je kussens die écht opvallen in je interieur? Dan ben je bij YowPillow op het goede adres! Bij YowPillow vind je stuk voor stuk originele kussens voor durvers, die zowel geschikt zijn om je zetel, bank of bed op te fleuren. Durf jij?

"Waarom sierkussens van YowPillow?"

Budget

Je interieur even in een nieuw kleedje steken? Gebruik nieuwe sierkussens! Het is in de meeste gevallen een pak goedkoper dan nieuwe verf te kopen of je meubels te vervangen. In een handomdraai heeft je inrichting een volledig nieuwe uitstraling.

Flexibel

Veel interieurliefhebbers stemmen graag hun decoratie af op de seizoenen. Doe jij dit ook? Dan kan je dit heel snel en gemakkelijk doen met sierkussens. In onze collecties hebben we voor elk seizoen wel passende sierkussens, voor zowel binnen als buiten, voor zowel de warme zomerdagen als voor de gezellige kerstavonden.

Origineel

Dit spreekt voor zich: originaliteit is ons stokpaardje! Wij gaan voor sierkussens die écht anders zijn. Effen kleuren zijn leuk, maar hier en daar een wat originelere toets kan zeker geen kwaad. 

Bij YowPillow winkel je veilig.

  • Koop je voor €60 of meer bij ons, dan krijg je een kleinigheid van ons: gratis verzending van je kussens.
  • Heb je toch twijfels over je aankoop? Geen probleem, je hebt 60 dagen retourrecht.
  • Een Belgische webshop! Heb je een vraag of een opmerking, dan helpen we je graag in het Nederlands. 

Word jij ook een tevreden klant?

Carmen
Read More
Heel mooie kussens, de botanische prints geven ons buscampertje een meer natuurlijke uitstraling.
Filip
Filip
Read More
Ik raad YowPillow echt aan, de originaliteit van de afdrukken zijn echt top!
Previous
Next

Vraag je cadeaubon van 10€ hier aan!