Black Friday ook zo beu?

Dit jaar gooi ik het over een andere boeg met Pink Friday! In een notendop: geen kortingen op de koopjes tijdens het weekend, maar 15% van de verkoop gaat naar Think Pink in de strijd tegen borstkanker. Oktober mag dan borstkankermaand zijn bij Think Pink, maar het gevecht tegen de ziekte is een altijd blijvend iets. En daarom ga ik met YowPillow mijn eigen klein steentje bijdragen in de strijd tegen borstkanker.
 
Wil je op de hoogte blijven van de actie? En ondertussen YowPillow wat beter leren kennen? Schrijf je dan gratis bij ons in en volg Pink Friday én YowPillow op de voet.

Wie of wat is YowPillow?

Originele sierkussens

Sierkussens met effen kleuren vind je niet bij YowPillow. Wel stuk voor stuk originele sierkussens, voor ieder wat wils. Meer dan 120 verschillende modellen, opgedeeld in 8 collecties.

1

Snelle hulp

Bij YowPillow helpen we je graag, snel en efficiënt. Voor al je vragen of opmerkingen staan wij oprecht tot je dienst, in het Nederlands! Liever in het Frans of Engels? Ook geen probleem. En misschien lukt het in het Spaans en Duits ook een beetje, ook al zal dit iets moeilijker zijn😊.

2

WAUW-effect

heb je sierkussens van YowPillow in je zetel, op je bank of op een leuke stoel? Waar je kussens ook pronken, de originaliteit schept sowieso een leuke sfeer in je interieur. Krijg je mensen over de vloer, dan zullen ze je zeker aanspreken over je sierkussens!

3

Waarom Pink Friday?

Jaren geleden waaide de bekende Black Friday over vanuit de VS. Een echt koopjesmoment, met soms zotte kortingen. En dit een maand voor de eindejaarsfeesten! Wat wil je als consument nog meer?
 
Maar is Black Friday vandaag de dag nog volledig verantwoord? Leuk natuurlijk om te genieten van grote kortingen, maar is kopen om te kopen anno 2021 nog haalbaar? En betekent Black Friday eigenlijk nog iets? Daar waar het eerst over één dag ging, maken veel merken en winkels er een weekend of een hele week van. En vaak gelooft de maandag na Black Friday er ook aan, met Cyber Monday…
 
Vorig jaar had YowPillow zich aangesloten aan Green Friday. Geen kortingen tijdens het weekend, maar een deel van de omzet ging naar Trees For All en het planten van bomen.
 
Dit jaar gooi ik het over een andere boeg met Pink Friday! In een notendop: van 26 november tot en met 28 november geen kortingen op de koopjes tijdens het weekend, maar 15% van de verkoop gaat naar Think Pink in de strijd tegen borstkanker. Oktober mag dan borstkankermaand zijn bij Think Pink, maar het gevecht tegen de ziekte is een altijd blijvend iets. En daarom ga ik met YowPillow mijn eigen klein steentje bijdragen in de strijd tegen borstkanker.

De collecties van YowPillow

Schrijf je in en volg YowPillow en Pink Friday op de voet!

Dus wil je dit jaar een betekenis geven aan de traditionele Black Friday? Zoek je nog leuke sierkussens, voor jezelf of als geschenk? Pink Friday is dan hét moment voor je. Je koopt er iets leuks mee én je steunt Think Pink ermee.

© copyright YowPillow 2021

Schuiven naar boven