"Waar originele sierkussens kopen?"

Deze vraag staat aan het begin van YowPillow. Want daar draait het allemaal om bij YowPillow: originaliteit!

De kans is groot dat je hier bent beland omdat je jezelf afvroeg waar je originele sierkussens kon kopen. Stop met zoeken, want bij ons heb je keuze genoeg.

Waar staat YowPillow dan voor?

Originaliteit

waar originele sierkussens kopen?

Je hebt het misschien al gezien in onze webshop, maar onze sierkussens staan voor originaliteit. Of je het nu mooi vindt of niet, sommige exemplaren vind je niet gauw terug in andere woonwinkels.

Wij zijn ervan overtuigd dat sommige exemplaren of collecties jou niet liggen, maar het kan even goed zijn dat je er zot van bent. Maar onze missie is duidelijk: wij zorgen voor een breed aanbod van originele sierkussens, de rest laten we over aan jou en je creativiteit.

Ieder gebaar voor het milieu telt

milieuvriendelijke sierkussens

De textielindustrie is niet de beste leerling van de klas wanneer het op milieuvriendelijkheid aankomt. Dat beseffen we ook, en daarom doen we er alles aan om zo milieuvriendelijk onze kussens tot bij jou te brengen. Wil je alles over onze kleine en grote inspanningen weten? Klik dan hier.

YowPillow, een nevenproject van belang

YowPillow is nog ver van een grote multinational. Van de vraag “waar originele sierkussens kopen?” tot vandaag zijn we beetje per beetje gaan groeien, maar YowPillow is voorlopig nog een nevenproject. Een nadeel? Zo zien wij het zeker niet. Als klant ben je bij YowPillow niet zomaar een nummer, maar sta je echt centraal! We doen er alles aan om jou een zo aangenaam bezoek te bezorgen. Jouw shopping sessie staat hoog in het vaandel!

Zijn we perfect? Oh nee, verre van. Maar we leren graag bij! Heb je een opmerking of een vraag? Stuur jouw bericht hier en dan antwoorden we zo snel mogelijk.

waar originele sierkussens kopen?

Meer dan sierkussens alleen

Bij YowPillow vinden we het ook belangrijk om jou te inspireren en te helpen bij de inrichting van je interieur, los van de sierkussens. 
Onze sierkussens maken deel uit van je interieurproject, maar ze zijn niet de enige factor waar je rekening mee moet houden. Daarom vind je in onze blogsectie artikelen die jou kunnen helpen voor je volledige inrichting.
waar originele sierkussens kopen?

Mag het iets meer zijn?

Zoals eerder aangehaald vinden we jou, ja jij daar die ons leest, heel belangrijk. Jouw mening, jouw ervaring is zeer belangrijk. Daarom hebben we ook onze speciale VIP Club opgericht. Je leest het goed, een echte VIP Club, volledig gratis! Ook zo nieuwsgierig van welke voordelen je exclusief kan genieten? Hier ga je er alles over lezen, dus twijfel niet om een kijkje te nemen. 

Durf jij?

YowPillow is er voor iedereen die durft en lef toont in zijn creativiteit! Je interieur inrichten met de sierkussens van YowPillow trekt sowieso de aandacht. Hoe je je woonkamer, slaapkamer, zetel, tuinmeubelen ook aanpakt, met YowPillow ga je dat ene stapje verder. De vraag is alleen: durf jij de sprong te wagen? Ga dan snel naar onze webshop en kies jouw exemplaren! 

Waar originele sierkussens kopen?

Veel plezier

Nathanaëlle en Romain

Schuiven naar boven